Saluran 13 (saluran tambahan untuk 1000 pendengar)

JIKA TIDAK DAPAT MENDENGAR SILA KE SINI:
Listen here

Dakwaan penyelewengan : PBSNT diarah buat laporan lengkap

by:sebetulnya Catatan Ahad, 6 November 2011Kerajaan negeri mengarahkan Persatuan Bola Sepak Negeri Terengganu (PBSNT) membuat satu laporan lengkap berhubung dakwaan berlaku penyelewengan dalam persatuan itu.
Pengerusi Jawatankuasa Belia dan Sukan Negeri, YB. Rozi Mamat berkata, pihaknya bersedia menunggu laporan itu dan akan menilai berhubung dakwaan itu.

Bagaimanapun, setakat ini pihaknya tiada menerima maklumat berhubung perkara itu namun jika benar dakwaan yang dibuat itu siasatan lanjut akan dijalankan dan tindakan tegas perlu diambil.

Beliau berkata demikian ketika diminta mengulas tindakan kira-kira 1,000 penyokong mengadakan demonstrasi menuntut Presiden PBSNT, Dato' Che Mat Jusoh meletak jawatan dan mahu penstrukturan semula dibuat dalam PBSNT.

Demonstrasi secara aman kira-kira 30 minit itu diadakan di luar perkarangan Stadium Sultan Ismail Nasiruddin Shah, Kuala Terengganu, semalam.

Mereka turut mendesak agar Menteri Besar, Dato' Seri Ahmad Said campur tangan dengan melakukan penstrukturan semula persatuan berkenaan termasuk melantik pengurusan baru demi masa depan bola sepak negeri itu.

YB. Rozi berkata, penyokong bola sepak negeri itu perlu mengikut saluran yang betul untuk meluahkan perasaan mereka dan bukan mengadakan demonstrasi.

0 ulasan

Catat Ulasan

Teruskan Berjuang TERENGGANU & T-TEAM, Kami BersamaMU....

Teruskan Berjuang TERENGGANU & T-TEAM, Kami BersamaMU....

Tanah Tumpah DarahKu.....

Tanah Tumpah DarahKu.....

MOHON KERJASAMA

SILA KLIK IKLAN NUFFNANG ATAU ADVERLETS YANG TERPAPAR DI BLOG INI.SEKALI KLIK BERMAKNA ANDA TELAH MENYUMBANG RM0.001 SEN KEPADA KAMI.TERIMA KASIH ATAS SUMBANGAN ANDA.SUMBANGAN INI,BERTUJUAN UNTUK MEMBIAYAI KOS SIARAN.TERIMA KASIH

Radio OnLine GSN.FM -ONline

Followers This Blog

Liga Super MALAYSIA 2015: Kick-off ~ Jan. 16, 2015.

Media GSN 2013: TERENGGANU & T-TEAM