Saluran 13 (saluran tambahan untuk 1000 pendengar)

JIKA TIDAK DAPAT MENDENGAR SILA KE SINI:
Listen here

Mat Zan ganti Irfan

by:sebetulnya Catatan Selasa, 1 November 2011

WALAUPUN berat menerima keputusan pengunduran jurulatih, Irfan Bakti bersama pasukan Terengganu musim depan, namun Persatuan Bola Sepak Negeri Terengganu (PBSNT) akur dengan keputusan dibuat itu lapor, ZUBIR SULAIMAN.

Persoalan siapa yang akan mengantikan Ketua Jurulatih Bola Sepak Terengganu kini terjawab setelah Presiden PBSNT, Datuk Che Mat Jusoh telah memutuskan bekas jurulatih pasukan Terengganu 2001, Mat Zan Mat Aris bakal menggantikan tempat itu.

Menurutnya, keputusan itu dibuat setelah Irfan Bakti Abu Salim membuat keputusan muktamad untuk mengundur diri dan enggan menyambung kontraknya bersama Terengganu untuk musim depan.

“Pihak persatuan tiada hasrat untuk membuang jurulatih yang banyak membawa kegemilangan pasukan Terengganu, namun keputusan itu telah dibuat oleh beliau sendiri.
“Pertukaran jurulatih adalah perkara biasa,saya mengakui perkhidmatan ditunjukkan beliau amat membanggakan sehingga mampu membawa Terengganu muncul juara FA, naib juara Liga Super dan tempat kedua Piala Malaysia,” katanya.

Beliau berkata demikian ketika ditemui selepas mengadakan pertemuan dengan pemain dan jurulatih di pejabat PBSNT di sini, semalam.

Dalam pada itu, Che Mat berkata, berhubung jurulatih baru itu pihaknya telah mendapatkan jawapan daripada jurulatih itu namun belum secara rasmi dan perbincangan selanjutnya akan diputuskan Khamis ini.Sumber:SinarHarian 31/10/2011

0 ulasan

Catat Ulasan

Teruskan Berjuang TERENGGANU & T-TEAM, Kami BersamaMU....

Teruskan Berjuang TERENGGANU & T-TEAM, Kami BersamaMU....

Tanah Tumpah DarahKu.....

Tanah Tumpah DarahKu.....

MOHON KERJASAMA

SILA KLIK IKLAN NUFFNANG ATAU ADVERLETS YANG TERPAPAR DI BLOG INI.SEKALI KLIK BERMAKNA ANDA TELAH MENYUMBANG RM0.001 SEN KEPADA KAMI.TERIMA KASIH ATAS SUMBANGAN ANDA.SUMBANGAN INI,BERTUJUAN UNTUK MEMBIAYAI KOS SIARAN.TERIMA KASIH

Radio OnLine GSN.FM -ONline

Followers This Blog

Liga Super MALAYSIA 2015: Kick-off ~ Jan. 16, 2015.

Media GSN 2013: TERENGGANU & T-TEAM