Saluran 13 (saluran tambahan untuk 1000 pendengar)

JIKA TIDAK DAPAT MENDENGAR SILA KE SINI:
Listen here


Persatuan Bolasepak Negeri Terengganu (PBSNT) yakin Stadium Sultan Ismail Nasiruddin Shah akan lulus pemeriksaan oleh Konfederasi Bolasepak Asia (AFC) yang dijadual Februari depan.

Naib Yang Dipertuanya Sheikh Tajudin Sheikh Yusoff berkata beberapa penambahbaikan sedang dibuat di stadium berkenaan, sebagai persediaan Terengganu menerima pasukan pelawat pada pertandingan Piala AFC kelak.

"Tidak ada masalah, cuma daripada segi pencahayaan lampu limpah. Saya percaya pihak Majlis Bandaraya Kuala Terengganu selaku pemilik akan buat sesuatu bagi menjaga imej negeri," katanya semalam.

Katanya kemudahan di stadium itu seperti bilik persalinan pemain dan bilik mesyuarat juga menepati kriteria AFC.

Beliau juga berkata kejayaan Terengganu menempah tempat dalam kejohanan Piala AFC buat pertama kali amat bermakna kepada perkembangan bola sepak tanah air.

Dalam pada itu, Sheikh Tajudin berkata Terengganu sedang mencari pemain import ketiga bagi memperkuatkan pasukan untuk menghadapi Piala AFC yang dijadual berlangsung pada Mac depan.

Sehubungan itu katanya, skuad Penyu akan menguji beberapa pemain, kebanyakannya dari Brazil dan Ghana, minggu depan.

"Kita jangka kalau semuanya berjalan lancar, dalam masa tiga atau empat hari habislah ujian tersebut. Tarikh akhir pendaftaran AFC ialah pada 6 Feb 2012," katanya.

0 ulasan

Catat Ulasan

Teruskan Berjuang TERENGGANU & T-TEAM, Kami BersamaMU....

Teruskan Berjuang TERENGGANU & T-TEAM, Kami BersamaMU....

Tanah Tumpah DarahKu.....

Tanah Tumpah DarahKu.....

MOHON KERJASAMA

SILA KLIK IKLAN NUFFNANG ATAU ADVERLETS YANG TERPAPAR DI BLOG INI.SEKALI KLIK BERMAKNA ANDA TELAH MENYUMBANG RM0.001 SEN KEPADA KAMI.TERIMA KASIH ATAS SUMBANGAN ANDA.SUMBANGAN INI,BERTUJUAN UNTUK MEMBIAYAI KOS SIARAN.TERIMA KASIH

Radio OnLine GSN.FM -ONline

Followers This Blog

Liga Super MALAYSIA 2015: Kick-off ~ Jan. 16, 2015.

Media GSN 2013: TERENGGANU & T-TEAM