Saluran 13 (saluran tambahan untuk 1000 pendengar)

JIKA TIDAK DAPAT MENDENGAR SILA KE SINI:
Listen here

T-Team tumbang di tangan abang

by:sebetulnya Catatan Selasa, 24 Januari 2012


Pertembungan `adik’ dan `abang’ di Stadium Sultan Ismail Nasiruddin Shah, Kuala Terengganu malam tadi berkesudahan dengan T-Team terpaksa berputih mata tewas buat pertama kali di tangan pasukan senior Terengganu dengan keputusan 1-2.

Kekalahan itu memaksa T-Team atau digelar Penyu Muda gagal mempertahankan kedudukan di takhta liga, sebaliknya dirampas oleh Kelantan yang berjaya menjinakkan Kedah 3-0, di Alor Setar, semalam.

Sementara kemenangan Terengganu yang terhasil menerusi jaringan penyerang import dari Liberia, Francis Forkey Doe pada minit 20 dan ke-59 berjaya membaiki kedudukan dan merapati Kelantan di tangga kedua dengan jumlah sembilan mata keseluruhan.

Dalam keghairan kedua-dua pasukan saling mengasak ke kubu lawan sebaik wisel dibunyikan, T-Team terlebih dahulu membuka tirai jaringan menerusi sepakan penalti yang dijaringkan Zairo Anuar Zailani pada minit ke-12.

Bagaimanapun, Terengganu berjaya menunjukkan kebangkitan selepas T-Team kekurangan seorang pemain yang menerima kad merah sekaligus membataskan skuad kendalian Yunus Aliff itu untuk menambah jaringan gol.

0 ulasan

Catat Ulasan

Teruskan Berjuang TERENGGANU & T-TEAM, Kami BersamaMU....

Teruskan Berjuang TERENGGANU & T-TEAM, Kami BersamaMU....

Tanah Tumpah DarahKu.....

Tanah Tumpah DarahKu.....

MOHON KERJASAMA

SILA KLIK IKLAN NUFFNANG ATAU ADVERLETS YANG TERPAPAR DI BLOG INI.SEKALI KLIK BERMAKNA ANDA TELAH MENYUMBANG RM0.001 SEN KEPADA KAMI.TERIMA KASIH ATAS SUMBANGAN ANDA.SUMBANGAN INI,BERTUJUAN UNTUK MEMBIAYAI KOS SIARAN.TERIMA KASIH

Radio OnLine GSN.FM -ONline

Followers This Blog

Liga Super MALAYSIA 2015: Kick-off ~ Jan. 16, 2015.

Media GSN 2013: TERENGGANU & T-TEAM